Zonen 09. Naaipatronen en biokatoen.

Mijn account

Verzakingsrecht

Kocht je een Zonen 09 product van een verkooppunt, gelieve dan contact op te nemen met de winkel voor hun retourneerbeleid.

Volgens het Europese verzakingsrecht heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of het sluiten van de dienstenovereenkomst. De artikelen moeten ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd worden binnen de 14 dagen na de levering. De verzendingskosten en verzendingsrisico’s zijn steeds ten laste van de klant. Contacteer ons voor verzendinstructies. Laat ons altijd op voorhand weten dat u van plan bent een item te retourneren. Dat kan via info@zonen09.com. Gebruik daarbij uw ordernummer.

Retourneren kan naar:
Zonen 09
Rombaut Keldermansstraat 19
9000 Gent

Zodra uw zending is ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij u een e-mail sturen met de melding dat wij uw geretourneerde artikel ontvangen hebben. Wij zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw teruggave. Als die wordt goedgekeurd, dan zal uw terugbetaling (exclusief verzendkosten) binnen de week worden verwerkt en terugbetaling gebeuren via het betalingsplatform waar u zelf mee hebt betaald.

Het verzakingsrecht is niet van toepassing op digitale producten, handwerkevents en workshops. Dit verzakingsrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief en ontvang jouw unieke code voor 10% korting

We sturen je enkel een nieuwsbrief wanneer we iets belangrijk te vertellen hebben dus beloofd: geen spam.