Zonen 09. Naaipatronen en biokatoen.

Mijn account

Pers

Geïnteresseerd in Zonen 09? Hieronder vind je wat basisinformatie en beelden terug. Wil je graag schrijven over ons, hoge resolutie foto's ontvangen of meer info krijgen? Mail ons op info@zonen09.com of bel ons op het nummer +32 (0) 476 876 922.

Ons verhaal
Hier lees je meer over het Zonen 09 team.

Onze missie
Zonen 09 wil je helpen maken wat je zelf nergens vindt. En dat met stijlvolle ontwerpen op biokatoen en knappe naaipatronen vergezeld van de meest uitgebreide en duidelijke uitleg op de markt.

We willen je helpen bij het onderhouden van een duurzame levensstijl en maken het jou daarom zo gemakkelijk mogelijk om zelf verantwoorde, modieuze kledij te naaien. Daarom printen we onze naaipatronen op FSC gecertificeerd papier en wanneer mogelijk op gerecycleerd papier. Het is ook dé reden van onze keuze voor biokatoen bij onze eigen stoffenlijn. Onze geprinte en jacquard stoffen bestaan uit 100% GOTS gecertificeerd biokatoen. Onze gekleurde collecties bestaan uit een combinatie van biokatoen en kunstvezels. Hier lees je meer over GOTS, the Global Organic Textile Standard.

Awards
Zonen 09 won de Bryo Creative Highlight award 2014.

Bryo staat voor Bright and Young en is een ondernemersnetwerk. Het is een project van de Vlaamse Kamers van Koophandel dat jonge, high-potentials helpt bij het omzetten van hun ideeën in de praktijk en het doen groeien van hun ondernemingen.

Lookbook
Dit is onze cataloog met de meeste Zonen 09 producten (naaipatronen en stoffen) gelanceerd tussen 2012 en 2017. Klik door op de foto om door de cataloog te bladeren.

Zonen 09 catalogue


Artikels
Hier vind je een selectie blogposts die anderen over Zonen 09 en onze producten hebben geschreven. Hieronder vind je een overzicht van krantenartikelen en magazines waarin Zonen 09 wordt vermeld. Klik door op de foto's om de artikelen te lezen.

Zonen 09 in Elle België                      Zonen 09 in Shoot


Zonen 09 in Elle België                      Zonen 09 in Het Laatste Nieuws   

Zonen 09 in Gent Blogt                      Zonen 09 in VOKA Ondernemers

Zonen 09 in Gent Blogt                      Zonen 09 in De Vlaamse Ondernemer


Zonen 09 in De Tijd                      Zonen 09 in VOKA Tribune


Zonen 09 in De Krant van West-Vlaanderen                      Zonen 09 in De Morgen


Zonen 09 in Made in Oost-Vlaanderen                      Zonen 09 in Made in Oost-Vlaanderen

Filmpjes en interviews
Hieronder vind je een overzicht van filmpjes over Zonen 09 en/of interviews met Sharon. Klik door op de foto's om de filmpjes te bekijken.

Video door AVS

Zonen 09 on AVS news

Video door De Redactie

Zonen 09 on Eén news

Video door AVS

Zonen 09 on AVS Pluk je Zomer

Video door Technopolis

 Zonen 09 for Technopolis


Goede doelen en vrijwilligerswerk

Zonen 09 ontstond tijdens het organiseren van een handwerkevent ten voordele van het goede doel, een naaischool in Kenia. Anderen helpen en vrijwilligen maakt deel uit van de kernwaarden die Zonen 09 wil overbrengen.

Klik door op de foto hieronder om meer te lezen over het event 'Van Katoen' dat Sharon en haar vriendinnen organiseerden in april 2012.

Van Katoen

Klik door op de foto hieronder om meer te lezen over Sharons vrijwilligerswerk met Annick for Kenya in Ganja La Simba (Kenia).

Sharon in Kenya

Klik door op de foto hieronder om meer te lezen over Sharons vrijwilligerswerk met Exchange vzw in Thiès (Senegal).

Sharon in Senegal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang per mail een code voor 10% korting (niet voor verkooppunten)

We sturen je enkel een nieuwsbrief wanneer we iets belangrijk te vertellen hebben dus beloofd: geen spam.