Naaiworkshops met Zonen 09 patronen

Ben je op zoek naar een naaiworkshop in je buurt met de Zonen 09 patronen of wil je zelf naaicursussen met de patronen organiseren? Hier vind je waar en hoe dat kan.

Naaiworkshops met Zonen 09 patronen

Naaiworkshops met 09 patronen volgen

Vlaanderen is heel wat stoffenwinkels rijk en enkelen onder hen organiseren meermaals per jaar workshops met ook mijn naaipatronen. Zij laten de begeleiding daarbij over aan doorwinterde lesgevers waar je veel van zal leren. Ben je op zoek naar zo'n soort workshop? Dan raad ik je aan om hen te contacteren of alvast even rond te neuzen op hun website. Je vindt de lijst van aanraders terug onderaan deze pagina.

Doorgaans organiseer ik zelf geen naaiworkshops maar heel af en toe, meestal bij de lancering van een nieuw patroon, organiseer ik een wedstrijd waarbij je een Zonen 09 workshop kan winnen. Blijf je graag op de hoogte van dit soort acties? Volg dan zeker mijn Instagramaccount, the place to be voor dit soort acties.

Vond je een workshop maar is het nog even wachten of wil jij je al even zelf verdiepen in die wondere wereld van zelf kleding maken? Check dan zeker hier mijn info voor beginnende naaisters.

Naaiworkshops met 09 patronen geven

Voor het geven van workshops met de Zonen 09 patronen bestaan twee mogelijkheden. Afhankelijk van de frequentie en het aantal deelnemers is één van beide opties voor jou het meest interessant. Ik laat je zelf kiezen en een centje verdienen aan mijn patronen maar krijg daarvoor in ruil graag het nodige respect voor mijn werk. Het onderling, kosteloos laten kopiëren van mijn patronen is not done.

  • Optie 1 | Elke workshopdeelnemer koopt zijn of haar eigen patroon zelf en rechtstreeks aan bij Zonen 09. De workshopgever of organiserende stoffenwinkel hoeft Zonen 09 hiervoor geen aparte fee te betalen. Whoop whoop!

  • Optie 2 | De organisator koopt de Zonen 09 naaipatronen zelf aan in combinatie met een workshoplicentie die een jaar geldig is. Gedurende dat jaar kun jij als organisator met de aangekochte patronen zoveel workshops geven als je zelf wil. Meer info over dit licentiesysteem stuur ik je na je aanvraag via mail

Organiseer jij ook naailes met de Zonen 09 patronen en sta je nog niet in onderstaande lijst? Zodra je me een seintje geeft, pas ik dat aan.

Naaicursussen in Oost-Vlaanderen

Naaicursussen in Antwerpen

Naaiworkshops met Zonen 09 patronen