Zonen 09. Naaipatronen en biokatoen.

Mijn account

Licenties

VOORWAARDEN VAN HET ZONEN 09 LICENTIE PROGRAMMA

ALGEMEEN
Personen die een commerciële licentie aanschaffen via ons programma krijgen de kans om een item gemaakt met onze auteursrechtelijk beschermde naaipatronen te verkopen.

Bedrijven die een workshoplicentie kopen via ons programma krijgen de mogelijkheid om een naaiworkshop te organiseren met onze auteursrechtelijk beschermde patronen en worden toegelaten om per aangekochte licentie één zelf aangekocht digitaal patroon met één workshopdeelnemer te delen.

SECTION 1 - COPYRIGHT
Copyright biedt wettelijke bescherming voor de makers van het intellectuele eigendom en zorgt ervoor dat anderen niet oneerlijk profiteren van hun werk. Copyrighthouders kunnen via licenties het recht verkopen om dat werk te gebruiken voor commerciële doeleinden.

SECTION 2 - TOETREDEN TOT HET LICENTIEPROGRAMMA
Er is geen speciale registratie nodig om deel te nemen aan ons licentieprogramma. Door de aankoop van een licentie via onze website gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van ons licentieprogramma en neemt u automatisch deel aan dit programma. Door de aankoop van een licentie en deelname aan ons licentieprogramma erkent u dat Zonen 09 alle rechten, titels en belangen van de intellectuele eigendom van de Zonen 09 naaipatronen bezit.

SECTION 3 - KOSTPRIJS
Een commerciële of workshoplicentie kost € 5. Per aangekochte licentie ontvangt u per post een geweven label. Wij rekenen geen verzendkosten aan voor licenties.

SECTION 4 - COMMERCIËLE LICENTIE
Bij de aanschaf van een commerciële licentie via ons programma krijgen personen de kans om een item gemaakt met onze auteursrechtelijk beschermde naaipatronen te verkopen. Bij de verkoop van het item online moet in de omschrijving van het item een verwijzing naar Zonen 09 en een link naar de Zonen 09 website worden opgenomen.

SECTION 5 - WORKSHOPLICENTIE
Bij aankoop van een workshoplicentie via ons programma kunnen kleine bedrijven naaiworkshops organiseren met onze auteursrechtelijk beschermde naaipatronen en worden zij toegelaten om per aangekochte licentie één zelf aangekocht digitaal patroon met één workshopdeelnemer te delen. Bij het online promoten van de workshop online moet in de omschrijving van de workshop een verwijzing naar Zonen 09 en een link naar de Zonen 09 website worden opgenomen. Personen die niet de eigenaar van een bedrijf zijn, worden verboden deze workshoplicenties aan te kopen en naaipatronen te delen met andere individuen.

SECTION 6 - LICENTIELABEL
In elk item gemaakt van met onze naaipatronen en te koop aangeboden moet een licentielabel genaaid worden. Bij he online verkopen van het kledingstuk moet een foto van het Zonen 09 label, evenals een verwijzing en link naar de Zonen 09 website worden opgenomen in de omschrijving van het item.

SECTION 7 - AANSPRAKELIJKHEID
Zonen 09 zal geen enkele vorm van aansprakelijkheid dragen in verband met of voortvloeiend uit het gebruik van onze naaipatronen door derden.

SECTION 8 - OVEREENKOMST
Door de aankoop van een licentie op de Zonen 09 website erkent u dat u deze voorwaarden hebt gelezen en de rechten, verplichtingen en voorwaarden die erin zijn opgenomen volledig begrijpt.

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief en ontvang jouw unieke code voor 10% korting

We sturen je enkel een nieuwsbrief wanneer we iets belangrijk te vertellen hebben dus beloofd: geen spam.