Affiliate programma

Heb je een BTW nummer, ben je fan van Zonen 09 en promoot je graag én met overtuiging de Zonen 09 naaipatronen? Dan gun ik je met plezier een stukje van de opbrengst die voortvloeit uit jouw ambassadeurschap! Word je Zonen 09 Patron dan mag jij je volgers voortaan korting aanbieden en krijg je ook zelf commissie op hun orders. Say what?! 

Sharon vraagt jouw hulp via het Zonen 09 affiliate programma

Hoe werkt het Zonen 09 Patron Program?

Het systeem is eenvoudig en komt neer op het door jou aanmaken van een account waar ik dan weer unieke codes aan koppel en waar jij kan checken wat dat ambassadeurschap opbrengt. Stap voor stap gaat dat als volgt:

  1. Maak je eigen affiliate account aan via deze Affiliatly link, de software die gekoppeld is aan de Zonen 09 webshop.
  2. Elke keer jij een creatie met een Zonen 09 patroon plant te posten op je blog, nieuwsbrief, Instagram, Facebook, ... geef je mij daar eerst een seintje over via sharon@zonen09.com.
  3. Ik bezorg je een kortingscode die 3 dagen geldig is, waarmee jouw volgers 10% korting op hun aankoop krijgen én jij 20% commissie op het bedrag betaald door die volgers.

Waarom zou ik hieraan meewerken?

Zonen 09 heeft heel wat potentieel waar ik zelf enorm in geloof maar Zonen 09 loopt nog te vaak vast op het feit dat zo goed als alles achter én voor de schermen door 1 persoon moet gebeuren.

Om dat te doorbreken en Zonen 09 meer groeikansen te bezorgen is het belangrijk om de wereldwijde naaiwereld mijn naaipatronen voor kleding te leren kennen. En wie kan ik daar beter om hulp voor vragen dan jullie, de bestaande fans? 

Met dit systeem kunnen we samen timmeren aan de lange weg die Zonen 09 nog af te leggen heeft en wordt het onderweg weer wat gezelliger! 🥰

Hoeveel kan ik verdienen met dit systeem?

Elke kortingscode die je via dit systeem van me krijgt en die gebruikt wordt door jouw volgers, bezorgt hen 10% korting op hun aankoop en jou 20% (inclusief BTW) op het bedrag dat zij hebben betaald. 

Hoe weet ik of er orders met mijn kortingscode zijn geplaatst?

Elke ambassadeur of patron heeft een Affiliatly account met een eigen overzicht dat enkel jij en ik kunnen raadplegen. Elke order die geplaatst wordt met jouw kortingscode, komt automatisch terecht in dat overzicht. Hoeveel commissie je al verdiende, kun je dus om het even wanneer bekijken door in te loggen op het platform.

Hoe word ik betaald? 

Elke laatste werkdag van de maand bezorg ik de ambassadeurs die 1 of meerdere kortingscodes promootten een overzicht van hun verdiensten en de vraag om me een factuur te sturen voor het verdiende bedrag waarna Zonen 09 jou die betaald.

Nog vragen?

Geen probleem, laat het me even weten en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk!